Wok- dlaczego warto mieć go w kuchni?

Wok- dlaczego warto mieć go w kuchni?

5 sierpnia 2016 12:19Komentarze

Wok to naczynie tradycyjnie wykorzystywane w kuchni chińskiej, które od wielu lat cieszy się popularnością również u nas.
Mając go w swoim kuchennym wyposażeniu możemy szybko i zdrowo przygotować potrawy azjatyckie, ale też nasze rodzime dania duszone.

naczynia welmax

Wybierając wok warto kupić najlepszy pod względem jakości, tak żeby cieszyć się nim długie lata bez ryzyka przypalenia i zatrucia toksycznymi powłokami, które ulegają ścieraniu.

Wychodząc naprzeciw oczekiwaniom wymagających, dbających o zdrowie klientów, firma Welmax dodała do swojej oferty to popularne chińskie naczynie. Co je wyróżnia?

- Nowoczesny design dostosowany do europejskich standardów,
- Kształt zapewniający  soczystość potraw,
- Wszystkie szczegóły dopracowane tak, aby posiłki przyrządzone były szybko przy zachowaniu swoich wartości odżywczych,
- Antybakteryjna, hipoalergiczna stal gwarantująca równomierny rozkład temperatury i najwyższą higienę,
- Dostosowanie do kuchenki gazowej i indukcyjnej,
- Powłoki uniemożliwiające przypalanie,
- Wieloletnia gwarancja.

naczynia welmax opinie

Wok firmy Welmax to nowoczesne naczynie dające możliwość szybkiego, ale zarazem zdrowego przygotowania ulubionych dań. Gotując w nim nie trzeba używać tłuszczu ani soli, co korzystnie wpływa nasze ciała, a specjalne powłoki oraz kształt naczynia sprawiają, że oszczędzamy sporo czasu i pieniędzy.

Naczynie to zostało zaprojektowane przez najlepszych szefów kuchni,  specjalistów z zakresu żywienia inżynierów i designerów, dzięki czemu jest ono maksymalnie funkcjonalne i atrakcyjne wizualnie.

Zobacz również:
Naczynia Welmax zdrowa kuchnia

Naczynia Welmax- zdrowe gotowanie

Naczynia Welmax Premium Lux

Płyta indukcyjna Welmax- wygodne gotowanie

Zostaw odpowiedź